Combinatiefunctie: pedagogisch medewerker BSO Hilversum en pedagogisch medewerker aan huis

Kinderen genieten van hun tijd van hun middagen op de BSO: lekker bijkomen van school, maar ook uitdagende activiteiten en spelen met vriendjes op de groep.

Bij Bink Kinderopvang werken we kindvolgend: we kijken heel gericht waar de behoeftes van de kinderen liggen en spelen daar op in. Dit doen we onder andere door middel van sport en spel, dans- en toneelactiviteiten.

Bovendien bieden we naast kinderopvang op de groep ook kinderopvang aan huis. Dit doen we via ons gastouderbureau Kind aan huis: veel individuele aandacht in een kleinschalige omgeving.

We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die het bovenstaande willen combineren: de vrolijke dynamiek van de groep gecombineerd met de vertrouwde thuissituatie van de kinderen.

Als pedagogisch medewerker bso draag je zorg voor kinderen in de leeftijd van vier tot 12 jaar. Wij zijn op zoek naar een collega die van nature opgeruimd is, makkelijk contact maakt met kinderen, collega’s en ouders. Verder is goed kunnen samenwerken een must, er is veel overleg en contact met leerkrachten en collega’s.

Als pedagogisch medewerker aan huis vang je kinderen op in hun eigen huis in o.a. Hilversum, Bussum en Soest. Gezellig en vertrouwd.

Je zorgt voor één tot vier kinderen per dag. De leeftijd van de kinderen is tussen de zes weken en in de regel tot het moment waarop de kinderen de basisschool verlaten. Je leert de kinderen goed kennen en onderneemt samen leuke activiteiten, afgestemd op hun ontwikkelingsfase en interesse. Je ziet ze letterlijk en figuurlijk groeien.

Op maandag, dinsdag en donderdag werk je op vast op een van onze bso’s. Op woensdag en/of vrijdag ben je het vaste gezicht bij een gezin. Een mooie manier om een band op te bouwen met zowel de kinderen op je groep als met de kinderen in het gezin!

Mocht je op zoek zijn naar een andere combinatie van dagen, dan kan dit zeker!

Dit ben jij:

  • je beschikt over een diploma op pedagogisch of verzorgend gebied op minimaal mbo-3 niveau;
  • je bent zelfstandig en verantwoordelijk en staat open voor feedback (geven en ontvangen);
  • je kan goed overleggen en je bent een natuurlijke verbinder.

Ons aanbod:

  • een leuke functie waar je je eigen talent naar hartenlust kunt inzetten;
  • salariëring is volgens cao kinderopvang (schaal 6, minimaal € 1.943,- en maximaal € 2.652,- per maand bij een 36-urige werkweek)
  • een overeenkomst bij Bink kinderopvang voor de duur van 12 maanden voor 16-20 uur per week, verdeeld over de dagen: maandag, dinsdag en donderdag.
  • een overeenkomst met het gezin voor de duur van 12 maanden voor 10 uur per week op woensdag en/of vrijdag (Regeling dienstverlening aan huis)

Over Bink en Kind aan Huis

Bink kinderopvang telt ca. 700 enthousiaste collega’s die werken op basis van de Bink kernwaarden: betrokken, professioneel en denken in mogelijkheden.

Gastouderbureau Kind aan huis, partner van Bink Kinderopvang, bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s. Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker en hebben minimaal twee jaar werkervaring in de kinderopvang.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Terug naar overzicht
Informeer naar deze combinatiefunctie

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field