Leerkrachten op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Functieomschrijving:

Kinderen zijn jouw grote passie en je werkt al jaren in het onderwijs. Dit doe je met veel plezier. Toch kriebelt het soms, je zou wel eens wat anders willen doen. Eigenlijk zoek je een nieuwe uitdaging. Kind aan huis gaat graag met je in gesprek!

Voor diverse gezinnen in zijn wij per direct maar ook per september op zoek naar nanny’s met een pedagogische achtergrond en werkervaring.

Wij bieden:
• een baan waarin je de kinderen veel individuele aandacht kan bieden;
• een werkomgeving waarin je enorm gewaardeerd wordt door zowel de kinderen als de ouders;
• de kans om de kinderen in hun ontwikkeling meerdere jaren te volgen.

Als nanny vang je kinderen op in hun eigen huis. Gezellig en vertrouwd. De meeste gezinnen wonen in Bussum, Naarden, Muiden/Muiderberg en Hilversum. Je zorgt voor één tot vier kinderen per dag. De leeftijd van de kinderen ligt tussen de 6 weken en 12 jaar oud. Je leert de kinderen goed kennen en onderneemt samen leuke activiteiten, afgestemd op hun ontwikkelingsfase en interesse. Je ziet ze letterlijk en figuurlijk groeien. In hun eigen omgeving creëer jij een thuis waarin ze zich in veilig voelen en kunnen ontplooien. Ouders hebben alle vertrouwen in jou.

Wij bieden jou een baan waarin je jouw passie voor kinderen kwijt kunt en waarbij je gecoacht wordt door onze kinderopvangorganisaties Bink Kinderopvang en de SKBNM.

Gewenste kandidaat:

  • een opleiding in de kinderopvang of opleiding leerkracht basisonderwijs (PABO);
  • minstens twee jaar relevante werkervaring;
  • minimaal een jaar beschikbaarheid

Ons aanbod:

Een salaris tussen de €14,- en €16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring.

Dit werk is zeer geschikt om te combineren met een vervolgopleiding of met een baan bij de invalpoule van Bink Kinderopvang of de SKBNM.

Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever. Met de ouders sluit je een jaarcontract af, dit kan onbeperkt worden verlengd.

Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny’s en samen ideeën uit te wisselen.

Over Kind aan Huis

Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s.
Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker en hebben minimaal twee jaar werkervaring in de kinderopvang.
Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink Kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Terug naar overzicht
Informeer naar het werken als nanny bij Kind aan huis

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field