Liefdevolle en actieve nanny gezocht

Bussum

Samenstelling: vader, moeder en 2 kinderen; een jongetje van 4 jaar oud en een meisje van 8 maanden oud.
Regio: Bussum

Zij zijn op zoek naar iemand voor 1 dag per week

Het gaat om de woensdag van 08.00 – 18.00 uur.

  Hele.dag Ochtend Middag Avond
Maandag        
Dinsdag        
Woensdag      
Donderdag        
Vrijdag        
Zaterdag        
Zondag        

Informatie over gezin:

Voor een gezin uit Bussum zijn we op zoek naar een liefdevolle en actieve nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 2 kinderen; een jongetje van 4 jaar oud en een meisje van 8 maanden oud.

Het jongetje vindt het heerlijk om met zijn auto’s te spelen, te knutselen en buiten op zijn fiets rond te racen! Hij heeft een lieve nanny nodig waarbij hij zich veilig voelt en zichzelf kan zijn.  

Het meisje is de wereld aan het ontdekken. Ze speelt graag op de grond en aan tafel geniet ze zichtbaar van alle gezelligheid. Ze geniet van boekjes lezen en knuffelen.
’s Ochtends brengen jullie samen haar grote broer naar school en om 12.00 uur halen jullie hem weer op.

Ouders vinden het belangrijk dat je een fijne thuissituatie creëert waarin ook vriendjes lekker mogen komen spelen. Ze vinden het fijn als je aan het einde van de dag wilt koken.

Ben jij de nanny die een gezellige en veilige thuissituatie weet te creëren? Lees dan verder!

Functie-eisen nanny:

  • een opleiding in de kinderopvang of andere relevante opleiding*;
  • minstens twee jaar relevante werkervaring;
  • minimaal een jaar beschikbaarheid

Ons aanbod:

Een salaris tussen de € 14,- en € 16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring.

Wij bieden jou een baan waarin je jouw passie voor kinderen kwijt kunt en waarbij je gecoacht wordt door onze kinderopvangorganisaties Bink kinderopvang en de SKBNM.

Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever. Met de ouders sluit je een jaarcontract af, dit kan onbeperkt worden verlengd.

Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny’s en samen ideeën uit te wisselen.

Kind aan huis is opgericht door de SKBNM uit Bussum en Bink kinderopvang uit Hilversum. Dit werk is zeer geschikt om te combineren met een vervolgopleiding of met een baan bij de invalpoule van Bink kinderopvang of de SKBNM.

Over Kind aan huis
Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s.
Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker of hebben ervaring in de gastouderopvang.
Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

*om te mogen werken als nanny is een van deze diploma’s een vereiste. Beschik je niet over een van deze diploma’s? Reageer toch! Kind aan huis biedt je de mogelijkheid om het vereiste diploma versneld te behalen.

Terug naar overzicht

Informeer naar dit gezin uit Bussum

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field