Meerdere nanny’s gezocht

Hilversum/Bussum en omstreken

Voor diverse gezinnen in Hilversum, Bussum, Naarden, Soest en Muiden zijn wij op zoek naar enthousiaste nanny’s. We hebben gezinnen die per direct zoeken, maar ook hebben we vacatures startend in het najaar (oktober-december 2018) of begin 2019.

Als nanny vang je kinderen op in hun eigen huis in o.a. Hilversum, Bussum en Soest. Gezellig en vertrouwd. Je zorgt voor één tot vier kinderen per dag. De leeftijd van de kinderen is tussen de zes weken en in de regel tot het moment waarop de kinderen de basisschool verlaten. Je leert de kinderen goed kennen en onderneemt samen leuke activiteiten, afgestemd op hun ontwikkelingsfase en interesse. Je ziet ze letterlijk en figuurlijk groeien.

Voor ouders ben je een steun en toeverlaat. Jij zorgt ervoor dat zij zorg en werk met een gerust hart kunnen combineren.

Dit ben jij:

  • je beschikt over een diploma op pedagogisch of verzorgend gebied op minimaal mbo-3 niveau;
  • je bent zelfstandig en verantwoordelijk en staat open voor feedback (geven en ontvangen);
  • je kan goed overleggen en je bent een natuurlijke verbinder.

Ons aanbod:

Een salaris tussen de €14,- en €16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring.

Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever. Met de ouders sluit je een jaarcontract af, dit kan onbeperkt worden verlengd.

Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny’s en samen ideeën uit te wisselen.

Over Kind aan Huis

Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s.
Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker en hebben minimaal twee jaar werkervaring in de kinderopvang.
Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink Kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

*om te mogen werken als nanny is een van deze diploma’s een vereiste. We vragen je alleen te solliciteren als jouw diploma voldoet aan de diploma-eis.

Terug naar overzicht
Informeer naar deze vacature

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field