Proactieve en liefdevolle nanny gezocht

Soest

Samenstelling: vader, moeder en drie jongens van 4 jaar, 1 jaar en 3 maanden oud.
Regio: Soest

Zij zijn op zoek naar iemand voor 2,5 dag per week

Dagen in overleg.

 

Hele.dag Ochtend Middag Avond
Maandag  
Dinsdag
Woensdag
Donderdag  
Vrijdag  
Zaterdag
Zondag

Informatie over gezin :

De oudste moet ‘s ochtends naar school worden gebracht en ‘s middags op worden gehaald met de bakfiets. De kinderen varen wel bij een liefdevolle nanny die structuur weet te bieden aan de kinderen zodat ze weten waar ze aan toe zijn. De oudste twee kinderen houden van buitenspelen, spelen met de treinbaan en van samen boekjes lezen. Voor de baby is liefdevolle verzorging belangrijk en een duidelijk dagritme.

Functie-eisen nanny:

De ouders vinden het prettig als jij aan het einde van de dag kookt en eet met de kinderen. Word jij de spil van dit gezin? Lees dan verder!

Overige functie-eisen Kind aan huis:

  • een diploma op pedagogisch of verzorgend gebied;
  • minstens twee jaar relevante werkervaring;
  • minimaal een jaar beschikbaarheid.

Als nanny ben je niet in dienst bij Kind aan huis, maar werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis. Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Daarnaast is het mogelijk om deels via onze kinderopvangorganisatie op de groepen te werken en deels in een gezin aan huis. Voor meer informatie over onze vacatures, organisatie en over werken voor Kind aan huis kun je kijken op onze website: www.kindaanhuis.nl

Kind aan huis is opgericht door de SKBNM uit Bussum en Bink kinderopvang uit Hilversum. Deze bekende en betrouwbare kinderopvangorganisaties staan garant voor de vakbekwaamheid van de nanny’s.

Terug naar overzicht

Informeer naar dit gezin uit Soest

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field