Proactieve en lieve nanny gezocht

Hilversum

Samenstelling: vader, moeder en 3 kinderen; een meisje van 5 jaar oud, een jongetje van 2 jaar oud en een meisje van 3 maanden oud.
Regio: Hilversum

Zij zijn op zoek naar iemand voor 2,5 dagen per week

Het gaat om 2,5 dagen per week van 08.00 tot 18.00 uur op maandag, dinsdag en donderdag (donderdag is een halve dag).

Hele.dag Ochtend Middag Avond
Maandag  
Dinsdag  
Woensdag
Donderdag  
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Informatie over gezin:

Voor een gezin Hilversum zijn we per direct op zoek naar een ondernemende en lieve nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen; een meisje van 5 jaar oud, een jongetje van 2 jaar oud en een meisje van 3 maanden oud. Het gaat om 2,5 dagen per week van 08.00 tot 18.00 uur op maandag, dinsdag en donderdag (donderdag is een halve dag).

Het oudste meisje is vrolijk en krachtig; ze kan goed aangeven wat ze wel en niet wil. Ze speelt graag met haar vriendinnetjes. Het jongetje is een vrolijk kind die graag dingen samen wil doen; lekker naar de kinderboerderij of samen koken. De baby is een rustig en tevreden meisje. De familie zoekt iemand die echt onderdeel van het gezin wordt en voor goede kinderopvang thuis zorgt. De kinderen knutselen heel graag en ouders vinden het belangrijk dat ze ook lekker naar buiten gaan. Ouders vinden het fijn als je aan het einde van de dag voor de kinderen wilt koken.

Ben jij de nanny die echt een band opbouwt met de kinderen en onderdeel wordt van het gezin? Lees dan verder!

Functie-eisen nanny:

  • een opleiding in de kinderopvang of andere relevante opleiding*;
  • minstens twee jaar relevante werkervaring;
  • minimaal een jaar beschikbaarheid

Ons aanbod:

Een salaris tussen de €14,- en €16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring.

Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever. Met de ouders sluit je een jaarcontract af, dit kan onbeperkt worden verlengd.

Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny’s en samen ideeën uit te wisselen.

Over Kind aan Huis

Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s.
Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker en hebben minimaal twee jaar werkervaring in de kinderopvang.
Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink Kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

*om te mogen werken als nanny is een van deze diploma’s een vereiste. We vragen je alleen te solliciteren als jouw diploma voldoet aan de diploma-eis.

Terug naar overzicht

Informeer naar dit gezin uit Hilversum

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field