Kinderopvang Kind aan huis Hilversum

Kind aan huis neemt geen nieuwe gezinnen / nieuwe pm-ers meer aan

Vanwege het toenemende personeelstekort in de kinderopvangsector kunnen wij helaas niet meer voldoen aan de vraag naar opvang aan huis.

Kind aan huis blijft de huidige gezinnen bedienen, en de Kind aan huis pm-ers ondersteunen, maar wij bieden geen bemiddeling meer aan voor nieuwe gezinnen.

De website is nog wel in gebruik ten behoeve van de bestaande gezinnen en pm-ers van Kind aan huis.

Tarieven Kinderopvang Kind aan huis Hilversum

Tarieven Kind aan huis 2019

De kosten voor opvang aan huis bestaan uit twee delen:
1. Uurprijs voor de nanny
2. Maandelijkse bemiddelings- en bureaukosten voor Kind aan huis.

Als ouder bent u de werkgever van de nanny.

De uurprijs komt u als werkgever zelf overeen met de nanny’s en wordt opgenomen in jullie overeenkomst Dienstverlening aan huis. De minimale uurprijs bedraagt €14,-. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag.

De bemiddelings- en bureaukosten vindt u hieronder:

Standaard bemiddelings- en bureaukosten in 2019:
bij opvang van 1 kind                   € 157,33 per maand
bij opvang van 2 kinderen           € 173,60 per maand
bij opvang van 3 of 4 kinderen   € 195,30 per maand

Per aanvraag stellen we maximaal drie nanny’s aan u voor. Hierna brengen we extra kosten in rekening voor het voorstellen van nieuwe nanny’s (te weten € 75,- per voorstel).


Aangepaste varianten bemiddelings-en bureaukosten in 2019
Woensdag-/vrijdagtarief*
bij opvang van 1 kind                   € 135,63 per maand
bij opvang van 2 kinderen           € 149,73 per maand
bij opvang van 3 of 4 kinderen    € 168,18 per maand

* Deze variant geldt alleen als u opvang aan huis afneemt op de woensdag en/of vrijdag. Heeft u ook opvang op andere dagen, dan zijn de standaard bemiddelings- en bureaukosten van toepassing.

Meerdere gastouders aan huis per gezin: offerte op aanvraag.

 

Wij regelen de administratie

De financiële en administratieve afhandeling regelen wij voor u. De nanny aan huis vult elke maand haar urenoverzicht digitaal in in ons systeem. U krijgt een e-mail met een link om de uren goed te keuren.Vervolgens ontvangt u van Kind aan huis een e-mail met een betalingsverzoek om het maandbedrag (dat bestaat uit de gewerkte uren plus de bemiddelings- en bureaukosten) aan Kind aan huis te voldoen. Na ontvangst door Kind aan huis betalen wij de nanny binnen vijf werkdagen. Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Kinderopvangtoeslag aanvragen

Voor de maandelijkse kosten van opvang aan huis kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Op de website van de Belastingdienst (www.toeslagen.nl) leest u of u recht heeft op kinderopvangtoeslag. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van uw gezinsinkomen en het aantal uur kinderopvang. Let u er wel op dat u binnen drie maanden nadat de opvang is gestart de kinderopvangtoeslag aanvraagt.

Bereken zelf uw netto maandkosten* hieronder. De bemiddelingskosten zijn inbegrepen.

* Bij het invullen van de calculator vult u de bureaukosten alleen in bij het eerste kind. Het uurtarief van de nanny vult u wel bij alle kinderen in.

Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

knp_login-ouder