Kinderopvang Kind aan huis Hilversum

Gastouderbureau | Kind aan huis

Een goede match

Kind aan huis levert professionele kinderopvang aan huis in o.a. Hilversum, Bussum en Soest. We verzorgen de bemiddeling tussen u als gezin en een vakbekwame nanny. Uw nanny werkt volgens de regeling dienstverlening aan huis. Dit betekent dat zij maximaal drie dagen per week op één adres mag werken. Heeft u meer dagen opvang nodig? Dan werken twee nanny’s in uw gezin. Ook kunt u opvang aan huis combineren met opvang op een kinderdagverblijf of bso. Een ideale combinatie!

Uw gezinssituatie

Onze nanny’s vangen kinderen op vanaf zes weken tot het moment waarop de kinderen de basisschool verlaten. De nanny zorgt voor maximaal vier kinderen per dag, dit aantal is inclusief spelende vriendjes. Het is ook mogelijk kinderen uit meerdere gezinnen op één adres op te vangen.

De voordelen van Kind aan huis

Door een nanny te zoeken via Kind aan huis, weet u zeker dat u een nanny krijgt die over de nodige pedagogische kwaliteiten beschikt. Onze nanny’s werken conform ons pedagogisch werkplan. De kinderopvangorganisaties achter Kind aan huis, Bink en de SKBNM, scholen en coachen uw nanny.

“We zijn zeer tevreden over de opvang aan huis: Als we ’s avonds thuiskomen dan hebben de kinderen al gegeten en heeft Nafiesha ze ook al in bad gedaan. Ook het huis is netjes opgeruimd. Dit is voor ons heel prettig thuiskomen. We hebben dan echt een uurtje qualitytime om lekker een boekje met de kinderen te lezen of een spelletje te doen. De kinderen kijken er echt naar uit als Nafiesha komt.”

Familie van de Weijer, Muiden

Als ouder profiteert u ook van de kinderopvangorganisaties achter Kind aan huis doordat u een beroep kunt doen op onze pedagogen, bijvoorbeeld bij opvoedvragen of vragen over de ontwikkeling van uw kind. U kunt daarnaast onze ouderavonden en workshops bezoeken.

Werkwijze Kinderopvang Kind aan huis Hilversum

Wanneer u zich bij ons aanmeldt nemen wij telefonisch contact met u op en maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen: op welke dagen en tijden heeft u opvang nodig; brengt de nanny de kinderen naar school; wat vindt u belangrijk in de opvoeding, enzovoort. We willen graag zo goed mogelijk weten wat u zoekt, zodat we een nanny kunnen voorstellen die past bij uw gezin. Ook vertellen we u in dit gesprek over onze werkwijze en pedagogische uitgangspunten.

Vervolgens organiseren we een kennismakingsgesprek tussen u en een mogelijk geschikte nanny. Dit gesprek vindt altijd bij u thuis plaats. Per aanvraag stellen we maximaal drie nanny’s aan u voor. Hierna brengen we extra kosten in rekening (te weten € 75,- per voorstel). Als we samen de ideale nanny gevonden hebben, leggen we de verdere afspraken vast.

Vóór de start van de opvang aan huis

Voor de opvang kan starten, komen wij bij u thuis om een wettelijk verplichte veiligheidscheck te doen. Als het nodig is, maken we afspraken voor aanpassingen zodat uw huis helemaal voldoet aan de veiligheidseisen van de GGD. Het is daarna belangrijk dat u een kopie van de inventarisatie bewaart en dat de nanny die kan inzien.

Tarieven Kinderopvang Kind aan huis Hilversum

Tarieven Kind aan huis 2019

De kosten voor opvang aan huis bestaan uit twee delen:
1. Uurprijs voor de nanny
2. Maandelijkse bemiddelings- en bureaukosten voor Kind aan huis.

Als ouder bent u de werkgever van de nanny.

De uurprijs komt u als werkgever zelf overeen met de nanny’s en wordt opgenomen in jullie overeenkomst Dienstverlening aan huis. De minimale uurprijs bedraagt €14,-. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag.

De bemiddelings- en bureaukosten vindt u hieronder:

Standaard bemiddelings- en bureaukosten in 2019:
bij opvang van 1 kind                   € 157,33 per maand
bij opvang van 2 kinderen           € 173,60 per maand
bij opvang van 3 of 4 kinderen   € 195,30 per maand

Per aanvraag stellen we maximaal drie nanny’s aan u voor. Hierna brengen we extra kosten in rekening voor het voorstellen van nieuwe nanny’s (te weten € 75,- per voorstel).


Aangepaste varianten bemiddelings-en bureaukosten in 2019
Woensdag-/vrijdagtarief*
bij opvang van 1 kind                   € 135,63 per maand
bij opvang van 2 kinderen           € 149,73 per maand
bij opvang van 3 of 4 kinderen    € 168,18 per maand

* Deze variant geldt alleen als u opvang aan huis afneemt op de woensdag en/of vrijdag. Heeft u ook opvang op andere dagen, dan zijn de standaard bemiddelings- en bureaukosten van toepassing.

Meerdere gastouders aan huis per gezin: offerte op aanvraag.

 

Wij regelen de administratie

De financiële en administratieve afhandeling regelen wij voor u. De nanny aan huis vult elke maand haar urenoverzicht digitaal in in ons systeem. U krijgt een e-mail met een link om de uren goed te keuren.Vervolgens ontvangt u van Kind aan huis een e-mail met een betalingsverzoek om het maandbedrag (dat bestaat uit de gewerkte uren plus de bemiddelings- en bureaukosten) aan Kind aan huis te voldoen. Na ontvangst door Kind aan huis betalen wij de nanny binnen vijf werkdagen. Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Kinderopvangtoeslag aanvragen

Voor de maandelijkse kosten van opvang aan huis kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Op de website van de Belastingdienst (www.toeslagen.nl) leest u of u recht heeft op kinderopvangtoeslag. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van uw gezinsinkomen en het aantal uur kinderopvang. Let u er wel op dat u binnen drie maanden nadat de opvang is gestart de kinderopvangtoeslag aanvraagt.

Bereken zelf uw netto maandkosten* hieronder. De bemiddelingskosten zijn inbegrepen.

* Bij het invullen van de calculator vult u de bureaukosten alleen in bij het eerste kind. Het uurtarief van de nanny vult u wel bij alle kinderen in.

Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanmelden ouders Kinderopvang Kind aan huis

knp_login-ouder