Kinderopvang Kind aan huis Hilversum

Gastouderbureau | Kind aan huis

Kinderen zien groeien

Als pedagogisch medewerker vang je kinderen op in hun eigen huis in o.a. Hilversum, Bussum en Soest. Gezellig en vertrouwd. Je zorgt voor één tot vier kinderen per dag. De leeftijd van de kinderen is tussen de zes weken en in de regel tot het moment waarop de kinderen de basisschool verlaten. Je leert de kinderen goed kennen en onderneemt samen leuke activiteiten, afgestemd op hun ontwikkelingsfase en interesse. Je ziet ze letterlijk en figuurlijk groeien.

Voor ouders ben je een steun en toeverlaat. Jij zorgt ervoor dat zij zorg en werk met een gerust hart kunnen combineren. Je bent niet in dienst bij Kind aan huis maar je werkt volgens de regeling dienstverlening aan huis. Je werkt maximaal drie dagen per week op één adres. Wil je meer dan drie dagen per week werken, dan werk je op verschillende adressen.

Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Pedagogisch medewerker Kinderopvang Kind aan huis Hilversum

Pedagogisch medewerker aan huis worden

Wil je graag aan de slag als pedagogisch medewerker via Kind aan huis? Dan vragen we in elk geval:

  • een voor kinderopvang relevante opleiding;
  • minstens twee jaar relevante werkervaring;
  • minimaal een jaar beschikbaarheid.

 

Inkomsten Kinderopvang Kind aan huis Hilversum

Wat ga je verdienen?

Als pedagogisch medewerker aan huis ontvang je maandelijks een vast uurloon voor je gewerkte uren. De uurprijs kom je zelf overeen met de ouders. De minimale uurprijs bedraagt €14,-. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag.

Aan het einde van elke maand vul je digitaal je gewerkte uren in. Nadat jij je uren hebt ingevoerd, keuren de ouders vervolgens je gewerkte uren goed en betalen zij aan Kind aan huis. Kind aan huis betaalt vervolgens binnen vijf werkdagen je gewerkte uren aan jou. Je moet zelf je inkomsten opgeven aan de Belastingdienst.

Aanmelden Pm-er Kinderopvang Kind aan huis

Sollicitatieformulier pedagogisch medewerkers

Wat leuk dat je wilt werken als pedagogisch medewerker bij Kind aan huis. Zodra wij je gegevens ontvangen hebben nemen we telefonisch contact met je op.

Binnen 2 werkdagen na ontvangst van het formulier door ons nemen wij telefonisch contact met je op om een datum vast te leggen voor een kennismakingsgesprek.

* Verplichte veldenBeschikbaar als pedagogisch medewerker aan huis

Welke dagen en welke tijden wil je kinderen opvangen?:
Voor definitieve inschrijving bij Kind aan huis is er een verklaring omtrent
gedrag van de gemeente nodig. Deze mag niet ouder zijn dan 2 maanden.
De verklaring hoeft pas te worden aangevraagd op het moment dat er een
matching is met vraagouders.