Vrolijke en proactieve nanny gezocht

Naarden

Samenstelling: vader, moeder en 2 kinderen; een meisje van 3 jaar oud en een jongetje van 5 maanden oud.
Regio: Naarden

Zij zijn op zoek naar iemand voor 1-2 dagen per week

Het gaat om de woensdag en/of vrijdag van 08.00 – 18.00 uur, andere dagen zijn ook mogelijk in overleg.

  Hele.dag Ochtend Middag Avond
Maandag        
Dinsdag        
Woensdag      
Donderdag        
Vrijdag      
Zaterdag        
Zondag        

Informatie over gezin:

Voor een gezin uit Naarden zijn we op zoek naar een vrolijke en proactieve nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 2 kinderen; een meisje van 3 jaar oud en een jongetje van 5 maanden oud.

Het meisje vindt het heerlijk om samen te knutselen en samen buiten op stap te gaan. Ze gaat graag naar de speeltuin, maar ook een broodje halen bij de bakker is al een hele belevenis.

Het jongetje speelt graag in de box, maar ook op het kleed op de grond. Zo klein als hij is, houdt hij zijn zus goed in de gaten. Een ritje in de kinderwagen vindt hij heerlijk.

De familie is onlangs verhuisd van Amsterdam naar Naarden. Ze hopen dat jij met hen hun nieuwe huis een echt thuis wilt maken!

Functie-eisen nanny:

  • een opleiding in de kinderopvang of andere relevante opleiding*;
  • minstens twee jaar relevante werkervaring;
  • minimaal een jaar beschikbaarheid

Ons aanbod:

Een salaris tussen de € 14,- en € 16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring.

Wij bieden jou een baan waarin je jouw passie voor kinderen kwijt kunt en waarbij je gecoacht wordt door onze kinderopvangorganisaties Bink kinderopvang en de SKBNM.

Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever. Met de ouders sluit je een jaarcontract af, dit kan onbeperkt worden verlengd.

Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny’s en samen ideeën uit te wisselen.

Kind aan huis is opgericht door de SKBNM uit Bussum en Bink kinderopvang uit Hilversum. Dit werk is zeer geschikt om te combineren met een vervolgopleiding of met een baan bij de invalpoule van Bink kinderopvang of de SKBNM.

Over Kind aan huis
Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s.
Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker of hebben ervaring in de gastouderopvang.
Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

*om te mogen werken als nanny is een van deze diploma’s een vereiste. Beschik je niet over een van deze diploma’s? Reageer toch! Kind aan huis biedt de mogelijkheid om het vereiste diploma versneld te behalen.

Terug naar overzicht

Informeer naar dit gezin uit Bussum

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field