Werken als gastouder met de juiste diploma’s? Wij verzorgen de opleiding!

Werken als nanny met veel persoonlijke en individuele aandacht voor kinderen? Kom werken als nanny bij Kind aan huis! Wij bieden opleidingstrajecten om de juiste diploma’s te behalen.

Functieomschrijving:

Ben jij op zoek naar een leuke baan als nanny bij gezinnen thuis? Heb jij een passie voor het werken met kinderen, beschik je over de ervaring maar net niet over het juiste diploma om te mogen werken als nanny ( gastouder)? Dan helpen wij jou daar graag bij!

Als nanny vang je kinderen op in hun eigen huis. Gezellig en vertrouwd.

Je zorgt voor één tot vier kinderen per dag. De leeftijd van de kinderen ligt tussen de 6 weken en 12 jaar oud. Je leert de kinderen goed kennen en onderneemt samen leuke activiteiten, afgestemd op hun ontwikkelingsfase en interesse. Je ziet ze letterlijk en figuurlijk groeien.

Wij zijn op zoek voor tenminste 15 gezinnen in Naarden, Bussum, Hilversum en Soesterberg. Starten kan per direct, maar ook bijvoorbeeld per 1 september. Wij horen graag jouw wensen, dan vinden we altijd een gezin wat bij je past!

Functie-eisen nanny:

  • ervaren in het werken met kinderen dan wel het opvoeden van de eigen kinderen;
  • bij voorkeur een opleiding of ervaring in de zorg zoals kraamverzorgende of doktersassistente;
  • aantoonbare bereidheid en motivatie voor het behalen van de startkwalificatie om te mogen werken als gastouder; de opleiding Helpende Verzorgende en Welzijn (via het Kennisnetwerk Gastouderopvang);
  • de bereidheid om zich voor langere tijd te committeren aan het werken als nanny via Kind aan huis.

Ons aanbod:

Een salaris van €14 tot €16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring

Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever.

Indien je nog niet over het juiste diploma beschikt dan gaan we graag met je in gesprek om je een opleidingstraject aan te bieden waarin Kind aan huis meebetaald aan de opleiding. Binnen twee tot zes maanden kun je vaak de opleiding tot gastouder afronden en aan de slag als nanny.

Kind aan huis ondersteunt je daarnaast onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny’s en samen ideeën uit te wisselen.

Over Kind aan Huis

Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s.
Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker of hebben ervaring in de gastouderopvang.
Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink Kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Terug naar overzicht
Informeer naar het werken als nanny bij Kind aan huis

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field