Zorgzame en ondernemende nanny gezocht

Amersfoort

Samenstelling: vader, moeder en 3 kinderen; een jongetje van 5 jaar, een jongetje van bijna 4 jaar en een meisje van 15 maanden oud.
Regio: Amersfoort

Zij zijn op zoek naar iemand voor 3 dagen per week

Het gaat om 3 dagen per week van 08.00 tot 18.00 uur: bij voorkeur op maandag, dinsdag of donderdag.

Hele.dag Ochtend Middag Avond
Maandag  
Dinsdag  
Woensdag
Donderdag  
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Informatie over gezin:

Voor een gezin in de directe omgeving van Amersfoort zijn we per direct op zoek naar een ondernemende en ervaren nanny.
Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen; een jongetje van 5 jaar, een jongetje van bijna 4 jaar en een meisje van 15 maanden oud.

Het gaat om 3 dagen per week van 08.00 tot 18.00 uur: bij voorkeur op maandag, dinsdag of donderdag. Ouders kunnen eventueel schuiven in hun werkdagen.

Het oudste jongetje geniet ervan om samen dingen te ondernemen: gezellig samen koken of een spelletje doen. Het middelste jongetje speelt graag met de duplo maar is vooral buiten te vinden; weer of geen weer. Het jongste meisje is graag in de aanwezigheid van haar grote broers. Ze begint nu te oefenen met lopen.

Ouders vinden het belangrijk dat je lekker met de kinderen naar buiten gaat en leuke activiteiten met de kinderen doet. De familie woont in een prachtige landelijke omgeving waar ze heerlijk kunnen spelen en lekker vies mogen worden. Vanwege de landelijke omgeving is eigen vervoer een vereiste. Ben jij de nanny die echt een band opbouwt met de kinderen en onderdeel wordt van het gezin? Lees dan verder!

Functie-eisen nanny:

  • een opleiding in de kinderopvang of andere relevante opleiding*;
  • minstens twee jaar relevante werkervaring;
  • minimaal een jaar beschikbaarheid

Ons aanbod:

Een salaris tussen de €14,- en €16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring.

Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever. Met de ouders sluit je een jaarcontract af, dit kan onbeperkt worden verlengd.

Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny’s en samen ideeën uit te wisselen.

Over Kind aan Huis

Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s.
Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker en hebben minimaal twee jaar werkervaring in de kinderopvang.
Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink Kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

*om te mogen werken als nanny is een van deze diploma’s een vereiste. We vragen je alleen te solliciteren als jouw diploma voldoet aan de diploma-eis.

Terug naar overzicht

Informeer naar dit gezin uit Amersfoort

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field