Zorgzame en ondernemende nanny gezocht

Hilversum

Samenstelling: vader, moeder en 2 kinderen; een jongetje van 3,5 jaar oud en een meisje van 19 maanden oud.
Regio: Hilversum

Zij zijn op zoek naar iemand voor 1-2 dagen per week

Het gaat om 1 tot 2 dagen per week van 07.30-18.30 uur. Het gaat om de woensdag en/of vrijdag. Andere dagen zijn ook mogelijk in overleg.

  Hele.dag Ochtend Middag Avond
Maandag        
Dinsdag        
Woensdag      
Donderdag        
Vrijdag      
Zaterdag        
Zondag        

Informatie over gezin:

Voor een gezin uit Hilversum zijn we op zoek naar een ondernemende en ervaren nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 2 kinderen; een jongetje van 3,5 jaar oud en een meisje van 19 maanden oud.

Het jongetje geniet ervan om lekker buiten te spelen, te tekenen en muziek te luisteren. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen. Hij is extravert en heeft behoefte aan duidelijkheid en regels. In december gaat hij naar de basisschool.

Het meisje geniet ervan om samen boekjes te lezen en gaat ook graag naar buiten. Ze vindt alles wat haar grote broer doet reuze interessant en houdt hem goed in de gaten.

Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen iedere dag naar buiten gaan.

Beide ouders werken als arts waardoor ze op tijd van huis moeten vertrekken en ’s avonds pas om 18.30 uur thuis zijn. Ze vinden het daarom fijn als jij voor de kinderen wilt koken en hen in bad wil doen.

Ben jij de nanny die echt een band opbouwt met de kinderen en onderdeel wordt van het gezin? Lees dan verder!

Functie-eisen nanny:

  • een opleiding in de kinderopvang of andere relevante opleiding*;
  • minstens twee jaar relevante werkervaring;
  • minimaal een jaar beschikbaarheid

Ons aanbod:

Een salaris tussen de €14,- en €16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring.

Wij bieden jou een baan waarin je jouw passie voor kinderen kwijt kunt en waarbij je gecoacht wordt door onze kinderopvangorganisaties Bink Kinderopvang en de SKBNM.

Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever. Met de ouders sluit je een jaarcontract af, dit kan onbeperkt worden verlengd.

Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.

Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny’s en samen ideeën uit te wisselen.

Kind aan huis is opgericht door de SKBNM uit Bussum en Bink kinderopvang uit Hilversum. Dit werk is zeer geschikt om te combineren met een vervolgopleiding of met een baan bij de invalpoule van Bink Kinderopvang of de SKBNM.

Over Kind aan huis
Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s.
Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker of hebben ervaring in de gastouderopvang.
Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink Kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

*om te mogen werken als nanny is een van deze diploma’s een vereiste. We vragen je alleen te solliciteren als jouw diploma voldoet aan de diploma-eis.

Terug naar overzicht

Informeer naar dit gezin uit Hilversum

Indien u geïnteresseerd bent in de vacature van deze familie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* indicates required field